Nikdy to nevzdávej / Never Back Down (2008)-film,mp3,hudba,program,xxx
andillek123
Predmet príspevku: Nikdy to nevzdávej / Never Back Down (2008)>
Napísal: Sobota 17.4.2010 16:51
Newbie
Registrovaný: Nedeľa 21.3.2010 11:38 Príspevky: 68 Ty si poďakoval: 0 krát Poďakovali ti: 0 krát
Poďakovať:
Poďakovať:
Pro Zvětšení Klikni
Nikdy to nevzdávej Never Back Down
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.
Akční / Drama USA, 2008, 108 min
Režie: Jeff Wadlow Hrají: Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, Evan Peters, Leslie Hope, Djimon Hounsou
Jake Tyler, jeho matka a mladší bratr se přestěhují do nového města. Do nového působiště si nepřivezl jen rodinu ale i jeho vnitřní boj, kdy sám sebe viní ze smrti svého otce. Do toho všeho se ještě popere s místní "bojovou" hvězdou Ryanem. Jake se rozhodne, že udeří zpět. Začne chodit na hodiny bojových umění u Jeana Roqua. Cesta za odvetou může začít.
Citácia:
Jméno Souboru : C:\Nikdy to nevzdávej (2008).avi Velikost souboru : 699 Mb. Platnost : Ano [AVI] Délka : 01:48:31 Kompletní film : Ano Rozlišení : 592x256 Kodek : XviD MPEG-4 codec FPS : 25,00 BitRate : 766 Kbps Faktor kvality : 0,21 b/px Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Počet kanálů : 2 Samplovací frekvence : 48000 Hz BitRate : 135 Kbps Jazyk : Czech
Pro Zvětšení Klikni
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.
Kód:
Predmet príspevku: Nikdy to nevzdávej / Never Back Down (2008)>
Napísal: Nedeľa 5.9.2010 13:17
Bronze
Registrovaný: Piatok 3.9.2010 14:38 Príspevky: 425 Ty si poďakoval: 0 krát Poďakovali ti: 2 krát
Poďakovať:
Poďakovať:
Nikdy to nevzdávej / Never Back Down (2008)
Kód:
Kód:
Kód:
Kód:
Kód:
Citácia:
Linky sú vzájomne kombinovateľné, ak je ich rovnaký počet a veľkosť súboru !! Ak sa vyskytne chyba pri rozbaľovaní, skúste si stiahnuť zlú časť ešte raz !! Všetky moje uploady sú balené vo WinRARe, rozbaľujte ich iba v programe WinRAR !! Všetky moje uploady odporúčam sťahovať v programe JDownloader !! Čo bude časom zmazané, občas obnovím !! Všetky moje uploady su bez hesla !! Moje uploady možte šírit dalej aj bez mojho vedomia !! Za Power Uploaders pre Vás nahral Wundabaaa !!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre