Pred niekolkymi tyzdami som si od znameho prehral z externeho disku nejake subory. Moj pocitac disk bez problemov rozpoznal a prehravanie prebehlo bez komplikacii. Nasledne som si vytvoril niekolko novych suborov aby som v tom mal poriadok. Z 13 GB ktore som zi skopiroval som si ponechal zhruba 7GB. A od tej doby je moj pocitac zjavne pomalsi – startovanie, jednoduche ukony ako otvaranie a kopirovanie suborov ci otvaranie aplikacii – vsetko sa spomalilo. Vie ...
cawte , potrebujem pomoc s hrou brothers in arms : road to Hill 30
stiahol som si to cez torrent a nainštaloval som hru...
zapol som ju a zaèali sa spúšta ukážky (tak ako v každej hre)
ked malo naskoèi menu , tak je poèu len hudba a menu funguje , len mám èiernu obrazovku....... je poèu aj klikanie miši , ked kliknem na nejakú ikonu !!!
Cafte potrebujem poradit neviem aka moze byt chyba.....mam monitor LG asi jeden rok....asi 9 mesiacov to islo v pohde a potom ked som zapol PC zacal blikat a nezapol sa.....nevedel som co mam robit tak som vypynal comp a to nebolo dobre...potom som zacal vytahovat monitor zo zdroja a po 5 minutach zapol a isiel......a robim to tak az doteraz a niekedy vobec nejde tak musim vypnut uplne vsetko a za 10 min zapnut...pisem preto ...